- crm

ÇfarëZendesk shërbimet përfshihen me TechPeer?

Ne jemi te specializuar në Zendesk konfigurimi, personalizimet dhe optimizimet. crm-services_text

service_ crm_title

service_ crm_text

service_ crm_title
staffing2_title

Populli ynë ka rëndësi

Një biznes i lulëzuar ka nevojë për punonjës të lulëzuar. Për ne në TechPeer, çështjet e shëndetit dhe mirëqenies së punonjësve tanë; punonjësit tanë jo vetëm që kontribuojnë në rritjen e organizatës sonë, por në të njëjtën kohë ata po përdorin aftësitë, njohuritë dhe talentet e tyre për të arritur përmbushjen personale.

Keni nevojë për ndihmë me tuajinZendesk konfigurimi?

Të kesh konfigurimin e mjeteve më optimale për biznesin tënd do të të ndihmojë të automatizosh dhe të fitosh produktivitet. Kontaktoni me ne.