Ne jemi ekspertë të CRM, CMS, ERP. Ne e ndihmojmë biznesin tuaj të jetë më efikas.

Ne ofrojmë specialistë dhe ekspertë të zgjidhjeve me porosi të CMS, ERP, zgjidhje të bëra me porosi dhe CMS, ERP.

Shërbimet CMS

Ne ju ndihmojmë të zgjidhni CMS-in më të përshtatshëm për biznesin tuaj.

Shërbimet e tregtisë elektronike

Ne ju ndihmojmë të zgjidhni platformën më të përshtatshme të tregtisë elektronike.

Partnerë dhe klientë të besuar

Kush jemi

Pse TechPeer?

TechPeer është një kompani zvicerane, me seli në Gjenevë, Zvicër. Ne nisëm TechPeer për të ndihmuar bizneset të zgjedhin mjetet më të mira CMS, CRM, ERP për ta bërë funksionimin e tyre më efikas. Zakonisht do të përpiqeshim të kuptonim se çfarë po përpiqet të arrijë biznesi juaj dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni CRM, ERP, CMS më të mirë të disponueshëm në treg, me çmimin më të mirë dhe integrimin më optimist.

pse na zgjodhet ne

Parimet tona

Lejimi i biznesit tuaj të lulëzojë sepse përdorni teknologjitë e duhura është përparësia jonë kryesore, këtu janë katër parimet që ne i përmbahemi

Dorëzoni më shumë

Ne gjithmonë bëjmë presion për të dhënë më shumë. Sepse koha është gjithmonë thelbësore.

Veproni në interesin tuaj

Ne gjithmonë veprojmë në interesin më të mirë të biznesit tuaj, pavarësisht nga interesi ynë.

Fejesa jonë

Ne nën-premtoj, overdeliver. Reputacioni ynë është ai që garanton mbijetesën dhe suksesin tonë.

Vetëm nëse mund të ndihmojmë

Ne do të marrim projektin tuaj vetëm nëse mendoni se ne mund t'ju ndihmojmë ju dhe biznesin tuaj.

A po përdorni CRM, ERP, CMS të duhur për biznesin tuaj?

Të kesh konfigurimin e mjeteve më optimale për biznesin tënd do të të ndihmojë të automatizosh dhe të fitosh produktivitet. Kontaktoni me ne.