- crm

Çfarë Sugar CRM shërbimet përfshihen me TechPeer?

Ne jemi te specializuar në Sugar CRM Konfigurimi, personalizimet dhe optimizimet. Gjatë pandemisë, të gjithë kemi parë rëndësinë që bizneset të kenë një kapacitet për të shkallëzuar marrëdhënien tuaj me klientët. Centralizimi i të dhënave kur është e nevojshme, dhe lejimi i shitjeve tuaja dhe mbështetjes së klientëve të kenë të gjithë informacionin që u nevojitet për të ndihmuar klientët ose klientët e ardhshëm. Kompania jonë mund t'ju ndihmojë me tuajin Sugar CRM zbatimi. Ekspertët tanë mund të mobilizohen shpejt. Ne do të shikojmë në infrastrukturën tuaj ekzistuese të marrëdhënieve me klientët dhe do të kërkojmë mundësi për të përmirësuar mbajtjen, shitjet dhe mbështetjen e klientit.

Histori e konsoliduar

Një CRM i fuqishëm si Sugar CRM, duhet t'ju ndihmojë të konsolidoni të gjithë historinë e ndërveprimeve të klientit tuaj, të gjitha në një vend. Kjo do t'ju ndihmojë të rrisni ruajtjen e klientit tuaj dhe përvojën e klientit me markën tuaj.

Histori e konsoliduar
staffing2_title

Populli ynë ka rëndësi

Një biznes i lulëzuar ka nevojë për punonjës të lulëzuar. Për ne në TechPeer, çështjet e shëndetit dhe mirëqenies së punonjësve tanë; punonjësit tanë jo vetëm që kontribuojnë në rritjen e organizatës sonë, por në të njëjtën kohë ata po përdorin aftësitë, njohuritë dhe talentet e tyre për të arritur përmbushjen personale.

Keni nevojë për ndihmë me tuajin Sugar CRM konfigurimi?

Të kesh konfigurimin e mjeteve më optimale për biznesin tënd do të të ndihmojë të automatizosh dhe të fitosh produktivitet. Kontaktoni me ne.