Rreth

Kush jemi

PseTechPeer ?

TechPeer është një kompani zvicerane, me seli në Gjenevë, Zvicër. Ne nisëmTechPeer për të ndihmuar bizneset të zgjedhin mjetet më të mira CMS, CRM, ERP për ta bërë funksionimin e tyre më efikas. Zakonisht do të përpiqeshim të kuptonim se çfarë po përpiqet të arrijë biznesi juaj dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni CRM, ERP, CMS më të mirë të disponueshëm në treg, me çmimin më të mirë dhe integrimin më optimist.

Partnerë dhe klientë të besuar

pse na zgjodhet ne

Parimet tona

Lejimi i biznesit tuaj të lulëzojë sepse përdorni teknologjitë e duhura është përparësia jonë kryesore, këtu janë katër parimet që ne i përmbahemi

Dorëzoni më shumë

Ne gjithmonë bëjmë presion për të dhënë më shumë. Sepse koha është gjithmonë thelbësore.

Veproni në interesin tuaj

Ne gjithmonë veprojmë në interesin më të mirë të biznesit tuaj, pavarësisht nga interesi ynë.

Fejesa jonë

Ne nën-premtoj, overdeliver. Reputacioni ynë është ai që garanton mbijetesën dhe suksesin tonë.

Vetëm nëse mund të ndihmojmë

Ne do të marrim projektin tuaj vetëm nëse mendoni se ne mund t'ju ndihmojmë ju dhe biznesin tuaj.

Njihuni me ekipin

Udhëheqja jonë

Andreea Lead Recruiter

Andreea

Lead Recruiter

Crina Recruiter

Crina

Recruiter

Veronika Recruiter

Veronika

Recruiter

Lumi Sales Representative

Lumi

Sales Representative

Diana Recruiter

Diana

Recruiter

Geanina Recruiter

Geanina

Recruiter

Alexander Senior Software Engineer

Alexander

Senior Software Engineer

Antonio Senior Software Engineer

Antonio

Senior Software Engineer

Azamat Senior Software Engineer

Azamat

Senior Software Engineer

Bogdan Senior Software Engineer

Bogdan

Senior Software Engineer

Borislav Senior Software Engineer

Borislav

Senior Software Engineer

David Senior Software Engineer

David

Senior Software Engineer

Gabriel Senior Software Engineer

Gabriel

Senior Software Engineer

Hector Senior Software Engineer

Hector

Senior Software Engineer

Igor Senior Software Engineer

Igor

Senior Software Engineer

Joan Senior Software Engineer

Joan

Senior Software Engineer

Klevi Senior Software Engineer

Klevi

Senior Software Engineer

Lukasz Senior Software Engineer

Lukasz

Senior Software Engineer

Marius Senior Software Engineer

Marius

Senior Software Engineer

Nedim Senior Software Engineer

Nedim

Senior Software Engineer

Octav Senior Software Engineer

Octav

Senior Software Engineer

Pavel Senior Software Engineer

Pavel

Senior Software Engineer

Petar Senior Software Engineer

Petar

Senior Software Engineer

Piotr Senior Software Engineer

Piotr

Senior Software Engineer

Razvan Senior Software Engineer

Razvan

Senior Software Engineer

Sergio Senior Software Engineer

Sergio

Senior Software Engineer

Alexandru QA Engineer

Alexandru

QA Engineer

Alina QA Engineer

Alina

QA Engineer

Andrei QA Engineer

Andrei

QA Engineer

Nikolina QA Engineer

Nikolina

QA Engineer

Robert QA Engineer

Robert

QA Engineer

Robert Dan QA Engineer

Robert Dan

QA Engineer

A po përdorni CRM, ERP, CMS të duhur për biznesin tuaj?

Të kesh konfigurimin e mjeteve më optimale për biznesin tënd do të të ndihmojë të automatizosh dhe të fitosh produktivitet. Kontaktoni me ne.