- erp

Çfarë Odoo shërbimet përfshihen me TechPeer?

Ne jemi te specializuar në Odoo Konfigurimi, personalizimet dhe optimizimet. Gjatë pandemisë, të gjithë kemi parë rëndësinë që bizneset të kenë një kapacitet për të menaxhuar inventarët, stokun, proceset e prodhimit. Kompania jonë mund t'ju ndihmojë me tuajin Odoo faqe interneti. Ekspertët tanë mund të mobilizohen shpejt. Ne do të shikojmë në infrastrukturën tuaj ekzistuese ERP dhe do të kërkojmë mundësi për të përmirësuar produktivitetin dhe për të zbatuar automatizimin aty ku është e nevojshme.

Merrni kontrollin e zinxhirit tuaj të furnizimit

Një ERP i fuqishëm si Odoo, mund t'ju ndihmojë të menaxhoni më mirë proceset, zinxhirin e furnizimit, operacionet, raportet dhe financat tuaja, të gjitha në një vend. Kjo do t'ju ndihmojë të rrisni përfitueshmërinë tuaj dhe një pikëpamje të nivelit të lartë se si po përdoren burimet e kompanisë tuaj.

Merrni kontrollin e zinxhirit tuaj të furnizimit
staffing2_title

Populli ynë ka rëndësi

Një biznes i lulëzuar ka nevojë për punonjës të lulëzuar. Për ne në TechPeer, çështjet e shëndetit dhe mirëqenies së punonjësve tanë; punonjësit tanë jo vetëm që kontribuojnë në rritjen e organizatës sonë, por në të njëjtën kohë ata po përdorin aftësitë, njohuritë dhe talentet e tyre për të arritur përmbushjen personale.

Keni nevojë për ndihmë me tuajin Odoo konfigurimi?

Të kesh konfigurimin e mjeteve më optimale për biznesin tënd do të të ndihmojë të automatizosh dhe të fitosh produktivitet. Kontaktoni me ne.